Uutissi Turust 2.5.2016

Uutissi Turust. Uutisvantterana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Naton vaikutuksii pohtiva tyäryhmä jätti raporttins. Raportin vaikutus oli see et vahvistus niiren miälipire kekkä kannatta Natool liittymist ja voimistus niiren miälipire kekkä vastustaa liittymist. Ja naulas varmaks niiren näkemyksen kekkä tykkää ettei yhtään tiärä mitä täsä tarttis tehrä.
ooo
Raha-automaattiyhristyksel vaan simmonen asia tiaroks et kyl on kasinon sijottaminen Tampereel uhkapeliä.
ooo
Vlarimir Puuttini onnitteli Sotshin kisan jälkeen Kimi Räikköst. Tykkäs hänen autost mikä toi hänen miäleens Venäjän entisel lipu. Punase färine ja tyäkalui sais olla enemmänki.
ooo
Aleksanteri Stuppii vaaritaan vaihrettavaks kokoomuksen puheejjohtajan paikalt. Toisaaltans mitä sitä turhaav vaihtamaan kun Stuppikin kumminkin on hallitukses jo aika Orpo.
ooo
Tunnen yhren kauppatiäteen opiskeijan ketä ottaa kaik asiat maailmas nimpal varman pääl et jopa sen sähkötupakka toimii verkkovirral.
ooo
Terve siv vaa.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/261932346?secret_token=s-bZ8e9″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa