Uutissi Turust 2.10 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisagnostuurana Vähä Heikilä morjens
ooo
Kirjamessui pirettiin Turus ja siin yhteyres oli puhet siit et äänikirjat on ain vaan suasitumpi. Ei niittenkän kuuntelu mittän ihan ilmast o. Tätä selitettiin sil et ylimäärässi kului aiheutuu muummuas siit et tulee studiokustannuksii kun kirjan ostajil on äänitettävä kuitit.
ooo
Topi Sukari on suunnittelemas et kuin voitais vanha Hartvalliareena vai mikä se nykyäs on nimeltäns taas ottaa käyttöön. Ehkä Areenan nimeks vois laittaa vaik Maksu ja mainostaa et kaikki liput miinus 60 prosenttii.
ooo
Tampereen kaupunki viätti 244 vuatisjuhlians viikovvaihtees  ja onnittelui sato. Turun kaupunkikin lähetti onnittelut.  Kortis luki et onnee vaan, kaikil aloil on oltava aloittelijansa.
ooo
Turun Riannos on yks seiväshyppääjä ketä mont kertaa ei pääse edes riman pääl vaan tulee limbo. Hänest sanotaankin et hän on alisuorittaja.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa