Uutissi Turust 18.4.2016

Maanantaissi ilonkyyneli vuarattamas Petu ku Heikkilä makka jossa rannal hulatyttöjen keskel.
Suamipoika ajo kiinas vormula niin viimäsenpääl viikonloppun. Vetelä tyänsi Kimin pellol ja Valtteri sanos et fiilikset oli niinku tavarat pottas.
Venäläiskoneet on viimeaikan ilakoineet täsä ympäristös eres takas. Lookinen syy on see et ihan siit ilost kun venätän polttoaine on kerranki halpaa.
Turun poliisi on twiitannu et joka poliisiautos on lakikirja eikä se o mikkän pelkkä koriste. Esimerkiks ylämäkke pysäköires voi käsijarruv varmistaa ku laitta kirjan pyörän alle.
Maailman kansalaiste keskimääräne älykkyysosamäärä o ruvennu piänenemä. Tämä saattaa johtu siit et Tampereel on äskettäin rakennettu ensmäne tämmöne mittausasema kans.
Morjens ssi vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa