Uutissi Turust 18.12.2017

Uutissi Turust. Uutisavokadona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Eskaris oli muksuilt kysytty et tiäsittehän tee et on olemas simmosii ketä vartioi salapitten ja vahtii ja raportoi heti jos joku on ollu tuhma. Muksut sanos heti et joo he luki Hesarist et niiren tukikohta on Tikkakoskel.
ooo
Nelosolut ja vahvemmat juamasekotukset on tulos ruakakauppaan. Mäkine huamautti et Alko on nyt yhtä onneton ku entinen mustekala. Ja samast syystä. Kippiää teke ku lonkero lähtee.
ooo
Tost on ollu poru et naisjalkapalloilijat saa tosi pal piänempää palkkaa kum miähet. Mikä onkiv väryys vallankin ku hee joutuu palkkans eres esiintymä julkisest yhtakaa kymmenem muun naisen kans kenel on samallainen asu päälläns.
ooo
Arkkipiispaehrokkairen paneli keräs valtavasten yleisöö Skanssissen. Tosin osa tuli paikal väärinkäsityksen tähren ku oli luulle ilmotuksen perusteel et piispanmunkit on tarjoukses.
ooo
Ruakasanasto on miälenkiintost. Esimerkiks simmosen rasvan nimi mikä laitetaan intialaisen happamattoman leivän pääl on Naantali.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa