Uutissi Turust 16.5.2016

Uutissi Turust. uutisantilooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tutkakuvis näkyy miljardien kirvojen massamuutto Suameen. Rajat kii -porukal on haavit jo jaettu.
ooo
Kirvatten tähren varotetaan et autojen katot voi olla kesäl mähtäräs. Ei siis vaan takapenkit niinkun normaalikesinä.
ooo
Ukraina voitti Euroviisut kappalal misä muisteltiin krimiläisten ajamist poies kotiseurult. Eki Liikanen jo hälytetty ens vuatta varten ja Evakkoreki kaivettu naftaliinist.
ooo
Kaikkest uusimpiin Mersuihin on saatavis simmonen pysäköintipaketti mikä mahrollistaa pysäköimisen tosi ahtaassakin paikas. Ruusperi ja Hamilttoni käytt tätä ominaisuut Parsselonas heti ahtaas eka mutkas.
ooo
Jääkiakko oli eläimellinen peli taas eilen kun saatiin vahvistuksii hätätiarotteest. Kentäl näkys yht aikaa kuus leijonaa ja yks karhu.
ooo
Vihaset linnut eläväkuva on tiattereis. Makso yli kuuskymment miljoonaa euroo. Roviol poltettiin siis rahaa.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/264343912?secret_token=s-c57S7″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa