Uutissi Turust 16.10 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisspinaakkelina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun tuamiokirkon remontin yhteyres ratkastaan se kans et mitä tehrään siäl olevil reliikeil eli pyhäinjäännöksil. Protestanttises kirkos niil ei o mittän käyttöö. Esimerkis se paljon puhuttu piispa Henrikin värttinäluu  on ihan tarpeeton. Parempi olis et siäl olis näytteil arkkipiispa Vikstömin murjoma Vladimir Puuttinin solisluu.
oooo
Nasan luatain keräs Bennun asteroidilt kivi- ja pölynäyttei kolme vuat ja lopuks tuatiin maapallol 250 grammn hiakkapaketti  tutkittavaks. Ihan oikke toimittu, toretan Postist. Jos olis ollu grammakin yli, ni olis menny tuplamaksu.
ooo
Pekka Haaviston villeist nuaruusmuistoist moottoripyäräjengis on  ilmestymäs muistelmateos. Sen nimi on Pekka ja Prätkä.
ooo
Viking Greissi törmäs lyhtypylvääseen Turun satamas eikä kippari taira selvitä huamautuksel vaik kovin syytti et se oli sen pylvään syy mikä tuli päin punasta.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa