Uutissi Turust 15.4 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisrotwailerina  Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Siin ei kai o mittän perää et joku Mestiksen eläkkeel oleva valmentaja olis valittu Iranin rakettivoimien komentajaks. Ja et doktriinina olis et lauotaan vaan mahrollisimman paljo, kyl simmottos joku voi osuu maaliinkin .
ooo
Svenska Klubbenin vanhoihin tiloihin valmistunu huippuhiano asunto Verdandin talos on myynnis yli kahden miljoonan hinnal. Välittäjä kumminkin uskoo et kyl sen voi ostaa joku svenska gubbe .
ooo
Lehres oli et joku pariskunta oli tehny asuntoautost saunan. Ekonomi Karlssoni sanos et hänen vanha Rellu oli kans pualittain sauna. Kiuas kyl puuttus mut syyläris kiahus vesi noppiammin ku huanos padas.
ooo
Yhdistysuutissi. Painonvartijoiren uusien jäsenten vastaanottotilaisus piretään täsä joku päivä Taimi toises. Sisäänkäynti pariovist.
ooo
Terv siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa