Uutissi Turust 15.11.2021

Uutissi Turust. Uutisanturina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vitteris kertos yks Aarva et oli tullu junal Turku ja kun oli 300 metrii kävelly asemalt ni oli kuullu et joku katkerast tilitti et Helsinki ov varastanu Turult yliopiston. Hän kysys et onk tämä ihan normaalii Turus. Vastaamme et ei o. Normaalitenei ehri 300 meyrii kävellä.
ooo
Pentti Oskari kirjotti perjantaireseptissäns et  heill oli ala-asteella Ugissa hyvä opettaja. Opasti, mitä pitää tehdä pissahädän yllättäessä. EI kannata pidätellä, vaan kun tarve tulee, kannattaa vaikka pysäyttää linja-auto.
Yks Markku oli kysässy “Mitäs, jos ei  satu olema linja-auto lähel?
ooo
Hati oli saanu kuulumissi Tampereelt. Siält oli kerrottu ettei see uus ratikka mikkän täysin äänetön o. Vallankin talvel krapisee ku sihev vaihretaan nastarenkaat.
ooo
Lokomon uudel sillal oli havaittu vettä mikä on merkki siit et silta vuataa. Kaupunkin äijät sanos et se on linjas toteutuksen kans. Niin vuasi budjettiki.
ooo
Yks koululainen ihmetteli isänpäiväpöyräs eyt kuin voi olla maan nimi Valkovenäjä jos sen presirentti on Likasanko.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa