Uutissi Turust 14.10.2019

Uutissi Turust. Uutishampparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kaik on ny luamuu. Luamu sitä luamu tätä. Mäkinen sanos et hän käyttää nykyääj jopa luamukärpäsmyrkkyy. Ei se mittän itikoi tapa. Mut muuttaa ne hyvänhajusiks.
ooo
Eeva Johanna Eloranta on järjestäny sähköallerkiaseminaarin eruskunnas. Sitä on liikkeel. Yks turkulainen kaupunkin keskushallinnon tyäntekijäkin on niin kovin sähköallerkinen et se saa näppylii jos apulaiskaupunkinjohtaja Virtanen on samas huanees.
ooo
Turun pääkirjastost voi lainata kausikortin Tepsin salibändimatsiin. Hifki-tappion jälkeen kuultiin hallil ku joku kyseli et mihen voi jäkiksen kausikortin palauttaa…
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli lopultaski löytäny netist Viasatin ja kattonu Suamen jalkapallomaajoukkueen pelin. Sevverran oli ottanu kupoliin et oli juannu saman tiän pual pulloo posniahertsekoviinaa.
ooo
Kiinan valuutta on sen verran kovas kurssis et siit on meklaripiireis alettu käyttää nimtyst Don Juan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa