Uutissi Turust 14.1.2019

Uutissi Turust. Uutispsalttarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Juha Naantalist oli lehrest lukenu et nyt monis paikois annetan ilmatteks ehkäsy nuaril ja jopa aikuisil. Hän sanos tuntevans muutamankin tyypin ketä saa toivomaan et ehkäsyn vois antaa taannehtivast.
ooo
Videovuakraamoitten uskottiin olevan aikans eläny bisnes mut toisin on käyny. Positiivinen mahrollisuus aukes kun suaratoistopalvelut ja tilausvireot vähensi vuakraamist. Saatiin tosi pal uutta hyllytilaa karkkien myynnil misä on hyvä kate.
ooo
Petteri Orpo oli kai ratkennu ryyppäämään kun luki lehrest et keskusta on antanu tukens demareil ja demarit saa tämmöttös pääministerin paikan. Oli kerinny ottaa kolme isoo ennenkun selitettiin et tämä tapahtus Ruattis.
ooo
Luantaistuatekaupois on alettu myyrä simmost ku ydinluuvalmistet. Se autta vaik mihi vaivoihi. Sivuvaikutuksi ei o juur huamattu. Mitä ny jonku verran alka tehrä miäli juasta autojen peräs.
ooo
Turun iltalukion johtokunnan kokoukses torettiin et erot iltalukion ja tavallise lukio välil o vähentyne. Nuarison tukkamuati kun on menny simmoseks et myäs tavallisest lukiost valmistu kaljupäisi ylioppilai.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa