Tiesitkö tämän omenankuoresta?

 

Oletko itse yksi niistä ihmisistä, jotka noudattavat terveysneuvoja ja nauttivat aina yhden omenan aamiaisella? Jos et, kannattaa ehdottomasti aloittaa, sillä tämä helppo tapa on hyvin hyödyllinen terveyden kannalta.

Omena on hyödyllinen sydämen terveyden kannalta, ja lisäksi tämä hedelmä auttaa pitämään kehon solakkana. Mutta omenalla on muitakin hyötyjä. Tiesitkö, että se auttaa hillitsemään kaiken tyyppistä tulehtuneisuutta?

Erään tutkimuksen mukaan, joka julkaistiin yhdysvaltalaisen Montana State University -yliopiston Department of Immunology and Infectious Diseases -osaston toimesta, omenoiden kuori sisältää entsyymejä, jotka auttavat  niin kutsuttuja T-soluja – nämä solut taistelevat tulehtuneisuutta vastaan kehossa. Omenan kuori sisältää myös pektiiniä, josta saa mineraaleja ja vitamiineja, jotka ovat hyödyksi kaiken tyyppisen tulehtuneisuuden lievittämisessä.

Muista siis, että vanha sanonta on totta – omena päivässä on hyvinkin terveellinen tapa. Älä kuitenkaan jätä pois omenan kuorta!

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa