Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa tulevan hyvinvointialueemme sosiaali- ja terveyspalvelujen tavoitteisiin. Vastaa kyselyyn ja voit vaikuttaa!

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sotepalvelujen strategian valmistelu etenee. Olemme avanneet kaikille varsinaissuomalaisille avoimen kyselyn. Vastaamalla autat palvelujen valmistelutyössä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valmistelu on täydessä käynnissä. Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseksi haluamme nyt kuulla tulevan hyvinvointialueen asukkaita. Toivomme suunnittelutyöhön aivan kaikkien varsinaissuomalaisten osallistumista.

Kysely kartoittaa vastaajien näkemyksiä sosiaali- ja terveyspalvelujen nykytilasta, palveluiden toimivuudesta ja kehitystarpeista.

– Toivomme saavamme hyvän kokonaiskuvan siitä, miten varsinaissuomalaiset näkevät sosiaali- ja terveyspalveluidemme nykytilan. Haluamme myös kuulla, mitä kehitettävää vastaajat tunnistavat ja minkälaisia asioita he sosiaali- ja terveyspalveluissa arvostavat, hyvinvointialueen palveluiden järjestämisen hankejohtajat Sirpa Rantanen ja Katariina Kauniskangas kertovat.

 

 Teemme yhdessä tulevaa Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta

Kysely toteutetaan avoimena verkkokyselynä ja se on suunnattu kaikille tulevan hyvinvointialueen asukkaille. Kyselyn tärkein tavoite on Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sotepalvelujen palvelustrategian luominen.

– Palvelustrategiassa kuvaamme hyvinvointialueen järjestämisvastuulle kuuluvien sosiaali- ja terveyspalvelujen tavoitteet. Haluamme ottaa huomioon asukkaiden tarpeet ja alueemme olosuhteet sekä palvelujen saatavuuden ja saavutettavuuden. Tarvitsemme työmme tueksi alueella asuvien ihmisten ja yhteistyökumppaneidemme näkemyksiä. Teemme kaikki yhdessä tulevaa Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta, Rantanen ja Kauniskangas kiteyttävät.

 

Miksi minun kannattaisi vastata kyselyyn?

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa tulevan hyvinvointialueemme sosiaali- ja terveyspalvelujen tavoitteisiin. Voit kertoa meille, mitä asioita sinusta palveluissa tulisi muuttaa tai uudistaa ja mikä sinulle on tärkeää. Vastauksesi ovat meille tärkeitä.

Vastaa kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/53628C7EAB1486AF

 

Löydät linkin kyselyyn myös hyvinvointialueen väliaikaiselta verkkosivulta https://vshyvinvointialue.fi Vastausaikaa on 31.1.2022 saakka.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa