SARJA-AVAUKSESTA JATKOAIKAVOITTO BEECEELLE

Yleisölle Gardenin lauteilla ja nettistriimin ääressä tarjoiltiin erittäin vauhdikas ja vaiherikas kamppailu. Molempien otteissa näkyi sarja-avauksen tuoma jännitys ja peli ei ollut mitenkään valmista mikä tietysti luonnollista tässä vaiheessa kautta. Loppuratkaisukin oli sitten hyvin elokuvamainen, mutta ehkä juuri tähän peliin sopiva, kun Aleksi Lahti irtosi vartijastaan ja löi maalin edestä ratkaisun pelikellon näyttäessa 64:23 pelattua aikaa. Aleksi Havian minuutti ennen loppua iskemä johto-osuma tuntui jo hetken ratkaisulta, mutta niin vain Karhut tuli väkisin tasoihin ilman veskaa pelaten Juha Tikan osuessa, kun pelikellossa oli vain kolmetoistasekuntia jäljellä. BeeCee oli jatkoajalla aktiivisempi osapuoli ja ehkä sillä tavalla ei ollut voittomaalikaan vääryys, mutta totuuden nimissä olisi voinut käydä huonostikin. Karhut on hyvä urheilullinen joukkue ja tulee olemaan sarjassa ylhäällä keväällä, vaikka kesällä pitivätkin valttinsa visusti piilossa.

Ratkaisu.jpg
FBC Turku – Karhut 5-4 ja (1-1, 1-1, 2-2, 1-0)
ottelupöytäkirja

– Hermostunutta oli meidän pelaaminen ja paljon jouduttiin siitä syystä kyykkimään. Varsinkin kaksi ensimmäistä erää luovuttiin turhankin helposti pallosta ja Karhut hallitsi pitkiä toveja kenttätapahtumia. Tyytyväinen pitää olla tässä valossa molempiin sarjapisteisiin, kun olisi voinut kolikko kääntyä toistekin päin. No nyt on ensimmäisen pelin jännitykset saatu alta pois ja tästä on hyvä lähteä kehittämään omaa pallollista pelaamista, summasi tyytyväinen FBC Turun päävalmentaja Teemu Vainio illan tapahtumat.

yleiskuva.jpg

Sarja-avauksen tuoma jännitys oli pureutunut koko keltaiseen perheeseen. Pelaajaesittelyssä pyöri viime kauden diat ja nettistriimillä kanavat sekaisin, mutta onnellinen loppu saatiin kuitenkin iltaan kun pinnat jäi himaan ja lähetyksen laatukin sai lopulta kiitosta. Joukkue jännitti pari erää ja oma pallollinen pelaaminen oli olematonta, mutta selviytyi porilaispaineesta ja lopussa ote jopa kääntyi kotijoukkueelle. No tämä oli joka tapauksessa hyvä lähtölaukaus kauteen josta lähdetään kehittymään joka sektorilla. Viikon päästä lauantaina matkataan HIFK:n vieraaksi Ruskeasuolle ja seuraava kotiottelu parin viikon päästä lauantaina, kun Gardenille saadaan vieraita Limingalta.

miika.jpg
Lue myös:

Divarin avausottelusta trilleri – FBC Turku jatkoaikavoittoon (Pääkallo)
Lisää Esa Haanperän ottamia kuvia ottelusta löytyy puolestaan tästä linkistä.

Ottelun striimi katsottavissa kokonaisuudessaan YouTubessa ja ottelukoostekin tulossa pikapuolin…

Oxdog-tahdet-Karhut-160916.jpg

 

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita