Lasten yksinäisyyttä visuaalisen teatterin ja komedian keinoin käsittelevä Nurinpäin kollektiivin Näkymätön saa ensi-iltansa Timantti-teatterissa 30.10.2022

 

Näkymätön on nukketeatterin innoittama musiikillinen komedia yksinäisyydestä, joka kerrotaan elävän musiikin, huonekalujen ja liikkeen keinoin.

Esityksessä seurataan Lo:n arkea ja päivittäistä kamppailua olla näkyvä. Mitä voimme tehdä, jotta kaikki kokisivat tulevansa nähdyksi? Kuka kantaa vastuun siitä, että kaikki saavat olla mukana, myös yksinäiset? Osittain interaktiivinen esitys on suunnattu 1.–4. luokkalaisille lapsille.

Nurinpäin Kollektiivi on vapaa ryhmä, joka koostuu eri taiteenalojen ammattilaisista. Työryhmä toteuttaa erilaisia taidehankkeita ja sen yhtenä keskeisenä tavoitteena on laajentaa ja kehittää monitaiteellista esitystoimintaa sekä sukupolvien ja kulttuurien välistä kohtaamista. Näkymätön on ryhmän kymmenes teos.

Näkymätön on osa Aura of Puppetsin kansainvälistä nukketeatterifestivaalia TIP-festiä, jota vietetään Turussa 2.-6.11.2022. Yhteistyökumppanina toimii 40-vuotista juhlavuottaan viettävä Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto, jonka Timantti-teatterissa esityksiä nähdään seuraavasti:

30.10. klo 15 (ensi-ilta)
1.11. klo 10
3.11. klo 10 ja klo 12
6.11. klo 15

Lisätiedot:

Pauliina Vesslin, pauliina.vesslin@gmail.com  teoksen konsepti, käsikirjoitus ja esiintyminen

Susanne Nieminen, tuottaja, susanne.nieminen@turku.fi Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa