Koulujen ylijäämäruuan jakelu jatkuu syyskaudella Raisiossa

 

Maksutonta ylijäämäruokaa jaetaan koulupäivinä neljässä koulussa, kun ruokajakelu laajenee Kaanaan koululle. Ruokajakelu on koulupäivisin Vaisaaren, Kerttulan ja Kaanaan kouluilla sekä Raision lukiossa.

Raision koulujen ylijäämäruuan jakelu jatkuu syyslukukaudella. Ylijäämäruokaa jaetaan koulupäivinä lounaan jälkeen klo 12.45–13.15. Ruokaa voi hakea kuka tahansa maksutta, mutta oma astia pitää olla mukana. Ruuan jakelusta vastaa SPR Raision osaston vapaaehtoiset. Erityisesti Kaanaan ruokajakeluun etsitään vapaaehtoisia, ilmoittautumisohjeet alla.

Hävikin määrä vaihtelee päivittäin ja ruokaa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää. Ruoka jaetaan sisätiloissa ja jonoon pitää saapua ennen klo 13.15. Koulujen päivän ruokalistan voi katsoa osoitteesta www.raisio.fi/ruokalistat.

Koulujen osoitteet:

  • Vaisaari, Juhaninkuja 4
  • Raision lukio, Kirkkoväärtinkuja 18
  • Kerttula, Kerttulantie 31
  • Kaanaa, Orkolantie 5

Koulujen piha-alueille ei saa ajaa autolla. Koulun alueet ovat savuttomia ja päihteettömiä paikkoja.

Haluatko vapaaehtoiseksi?
Ilmoittaudu SPR:n projektityöntekijälle Miika Norrolle: 040 4895754 tai miika.norro@redcross.fi.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa