Kausikorttimyynti on avattu

Kausikorttimyynti on avattu

TUTO Hockeyn ensi kauden kausikortit ovat myynnissä nyt. Ennakkotilaajan hinnat sekä playoff-korttien hyvitykset ovat voimassa kesäkuun loppuun asti.

TUTOn ensi kauden kausikorteissa on sama käytäntö kuin kevään playoffeissa. Hinnat ovat kahdessa eri hintakategoriassa. Halvat kausikortit löytyvät kaarrekatsomoista, joihin on mahdollista hankkia joko numeroimaton tai numeroitu kausikortti. Pääkatsomoiden kausikortit ovat arvokkaampia ja ne sisältävät aina numeroidun paikan.
Irtolipuissa on pääpiirteittäin sama periaate kuin kausikorteissa;
  • kaarrekatsomoiden liput ovat numeroimattomia ja oman paikkansa voi vapaasti valita haluamastaan kaarteesta.
  • Pääkatsomoiden liput ovat puolestaan numeroitua ja oman paikkansa voi varata yhtälailla ennakkomyyntipaikoissa kuin Marli Areenan lipunmyynnissä.
Liput kannattaa ensi kaudella hankkia ennakkomyyntipaikoista, sillä ennakkoon ostaessa säästää ajan lisäksi jopa viisi euroa / lippu.

Kausikorttien playoff-hyvitys ja ennakkotilaajan etu voimassa 30.6. asti

Keväällä playoff-kausikortteihin sisällytettiin menestystakuu, joka lupasi hyvityksen seuraavan kauden kausikortin yhteydessä, mikäli TUTO ei etene finaaleihin. Playoff-kausikorttien hyvitykset on hyödynnettävissä, kun tilaa kausikortin kesäkuun loppuun mennessä. Playoff-korttien hyvitykset voi tarkistaa tästä. Tilaukset on tehtävä hyvitysten vuoksi TUTOn myyntihenkilöiden kautta.
Tony Uschanow: myyntiharjoittelija, puh. 045 668 3229
Niklas Konttila: myyntiharjoittelija, puh. 045 668 3228
Janne Ollila: toimistopäällikkö, puh. 040 763 6961
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi(a)tutohockey.fi
Kausikortit kannattaa tilata kesäkuun loppuun mennessä, vaikka playoff-kortti olisi jäänytkin hankkimatta keväällä, sillä kausikorteissa on ennakkotilaajan etuhinnat voimassa 30.6. asti. Hinnat ovat seuraavat:

Kausikorttien hinnat 30.6.2016 asti

Kortti Kaarrekatsomo Pääkatsomo
Aikuisten kausikortti 195,00 € 295,00 €
Erikoiskausikortti* 95,00 € 195,00 €
Nuorten kausikortti 55,00 € 95,00 €

Kortin voi tilata TUTOn myyntihenkilöiden lisäksi verkkokaupastamme, jonne pääsee tästä.

Heinäkuusta lähtien korttien hinnat ovat seuraavat:

Kausikorttien hinnat 1.7.2016 alkaen

Kortti Kaarrekatsomo Pääkatsomo
Aikuisten kausikortti 220,00 € 320,00 €
Erikoiskausikortti* 110,00 € 220,00 €
Nuorten kausikortti 65,00 € 110,00 €

*Erikoiskausikorttiin ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja TUTOn rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet

Kausikorttipaikat

  • Pääkatsomon (C-, D-, E-, J-, K- ja L-katsomo) kausikorteissa on aina numeroidut paikat, jonka ostaja saa itse valita.
  • Kaarrekatsomoissa (B-, F-, H- ja M-katsomo) voi varata itselleen numeroidun paikan, mutta halutessaan kortin voi pitää myös numeroimattomana, jolloin paikkaa voi vaihtaa kaarrekatsomoiden välillä ottelun aikana.

Liput edullisemmin ennakkoon – liput jopa 50 % edullisemmin kuin viime kauden runkosarjassa

TUTOn ensi kauden runkosarjan kotiotteluissa jatketaan samalla paikkasysteemillä kuin kevään pudotuspeleissä. Pääkatsomot ovat numeroituja ja kaarrekatsomoissa on otteluiden aikana vapaa liikkuvuus. Järjestelmällä pystytään tarjoamaan monipuolisempi hintavalikoima, jonka myötä esimerkiksi edullisemman kategorian erikoislipun saa ennakkoon ostettaessa jopa 50 prosenttia halvemmalla kuin viime kauden runkosarjassa.

 

”Edullisimmilla lippujen hinnoilla haluamme laskea entisestään kynnystä saapua TUTOn otteluihin. Toisaalta pääkatsomon paikkalipuilla pyrimme vastaamaan kannattajiemme toiveisiin, sillä osa heistä on toivonut mahdollisuutta numeroituihin paikkoihin, jotta erätauolle voisi siirtyä ilman paikan menetyksen pelkoa. Tavoitteenamme on tarjota ainutlaatuisia kiekkoelämyksiä täydellä Marli Areenalla. Haluamme tarjota jatkossakin kaupungin värikkäintä lätkää”, kommentoi TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

TUTO Hockeyn pääsylippujen hinnat runkosarjassa 2016-17

Ennakkoon Ovelta
Lipputyyppi Kaarrekatsomo Pääkatsomo Kaarrekatsomo Pääkatsomo
Aikuinen 10,00 € 15,00 € 15,00 € 20,00 €
Erikoislippu* 5,00 € 10,00 € 10,00 € 15,00 €
Nuori (7-16-vuotiaat) 3,00 € 5,00 € 5,00 € 10,00 €

* Erikoislippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja TUTOn rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet

  • TUTO Hockey Oy pidättää oikeuden lippujen hintojen muutoksiin.

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita