Joulun makuja Hirvensalosta – Ravintola Kipon keittiö loihtii kotiruokaa juhlapöytiin
Turun Hirvensalossa, Meri-Karinan tiloissa toimiva Ravintola Kippo valmistaa tänäkin jouluna perinteistä kotiruokaa, jota voi tilata mukaan omaan juhlapöytään. Kipon keittiö tunnetaan maistuvasta, värikkäästä ja aidosti kotitekoisesta ruoasta – juuri siitä, joka tuo joulun tuoksun ja maun kotiin ilman kiirettä.
“Meille tärkeintä on tehdä ruokaa, joka maistuu ihan oikealta kotiruoalta. Jouluna pöytään kuuluu laatikot, kinkku ja kala – rakkaudella valmistettuna,” kertoo ravintolan väki.
Kippo tarjoaa myös päivittäistä lounasta, mutta joulun alla keittiö keskittyy juhlaruokien tilauksiin. Annokset valmistetaan tuoreista raaka-aineista, ja mukaan saa niin perinteiset laatikot kuin keittiön omat herkut.
Tilaukset ja lisätiedot: ravintolakippo.fi
Yrityskyläs -Pikku apulaisesta yrittäjäksi
Isän matkassa ja jalanjäljissä Monen pikkumiehen polku on kulkenut vanhempien jalanjäljissä, niin myös Henrin kohdalla on käynyt.Isä Pertti Ahtela
60 vuotta yrittäjänä toiminut Raija Laine palkittiin Suomen Yrittäjien timanttiristillä
Turun Yrittäjät palkitsee vuosittain yhden ansioituneen yrittäjän Suomen Yrittäjien myöntämällä Yrittäjäristin timanttiristillä. Palkinto jaettiin Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa. Tänä vuonna gaalan
Star Tours -Matkoja vuodesta 1986
Olemme henkilökohtaiseen palveluun ja helppoon asiointiin panostava matkatoimisto. Järjestämme pakettimatkoja ympäri vuoden sekä Suomeen että ulkomaille, aina päivän mittaisista
Pienten ja keskisuurten yritysten suhdanneodotukset ovat nousseet hieman viime keväästä, osoittaa tuore Pk-yritysbarometri.
Pk-yrityksillä positiivisimmat näkymät sitten Venäjän hyökkäyssodan alun Pienten ja keskisuurten yritysten suhdanneodotukset ovat nousseet hieman viime keväästä, osoittaa
Lounas buffe sekä maittavat ruoka-annokset
Tervetuloa Ravintola Pikkupihviin! Tarjoamme maittavaa ja mutkatonta ruokaa vuosien kokemuksella!
Hyvällä ruualla parempi mieli!
Mikko Thorel on pienestä pitäen, äitinsä jalanjäljissä, halunnut tehdä ihmisille hyvää ruokaa. Äidin grillistä kebabravintolan kautta pitopalveluun ja päätyen