Hyvää tekemässä

 

Suuri kiitos ja kunnioittava arvostus Lions Club Turku/Linnalle, joka lahjoitti toimittamani jäsenensä Hannu Virtasen yrittäjä/elämäntaitokirjasen ”Työ – hyvä homma” kaikille Kaarinan etsivän nuorisotyön joulujuhlan osanottajille. Klubi on koko olemassaolonsa ajan monin tavoin tukenut  nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi tehtävää työtä.

Jos Sinäkin haluat kirjan hankkia, se onnistuu helpoiten tästä. Jos mieleesi tulee, että Sinäkin tai edustamasi yhdistys/yritys voisi lahjoittaa kirjan vaikkapa koululuokalle tai jollekin muulle opintojen ja työelämän taitoskohdassa olevalle ryhmälle, niin ota rohkeasti yhteyttä suoraan sähköpostitse markku.heikkila(at)puutorinvessa.fi. Olemme Hannun kanssa valmiita tulemaan hinnassa puolitiehen vastaan.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa