Yrityskyläs Haunisis -Raimo Oksanen Auto Baijeri

 

Paimion Ramin tie isonkirkon kautta palvelemaan autonostajia suurella sydämellä

Olen tuntenut Raimon jo vuosikymmeniä ja poikkesin kahville Raision Haunisiin.

Istumme Raimon autoliikkeessä ja juomme aamukahvia. Raimo on hakenut lämpimät munkit Nesteen baarista jo töihin tullessaan, paljon ennen liikkeen aukaisua. Kahdella moottorimiehellä on rauhallinen hetki jutella esimerkiksi autokaupan muutoksesta.

Raimolla on kokemusta suuren autoliikeketjun johtotehtävistä ja sen eri osa-alueista. Kohta kaksikymmentä vuotta sitten  syntyi halu pienemmän oman yksikön pyörittämiseen. Tyytyväinen asiakas on edelleenkin paras mainos. Pienemmässä omassa liikkeessä asiakasta voi palvella joustavasti, päätökset voidaan tehdä heti ja ongelmatilanteetkin ratkeavat ilman suuren organisaation pyöritystä, Raimo kertoo. Tämän kaltainen toiminta on arvokasta nykyhetken nopeatempoisessa arjessa.

Raimo pyrkii tarjoamaan liikkeessään autoja laidasta laitaan, pientä ja sporttista sekä isompaa ja erikoista. Laadukkaita, ripaus erikoisuutta ja tunnetta, ajamisen iloa yksinkertaisesti sanottuna. Merkille pantavaa myös visuaalisesti on värien kirjo. Kaikille löytyy eri vaihtoehtoja.

Henkilökohtaisesti auton hankinnassa arvostan hyvää asiantuntemusta, rahoituksen sekä takuun löytymistä kaupantekovaiheessa. Nämä kaikki löytyvät vanhan ystäväni kaupasta, itsekin sen asiakkaana oltuani tiedän. Takuuasioissa palvelee valtakunnallinen, ulkopuolinen yritys, jolla osaaminen on parhaiten hallussa. Korkein monivuotinen AAA-luottoluokitus Raimon liikkeessä puhuu myös puolestaan siitä, miten asiat täällä hoidetaan.

Liike aukeaa ja ensimmäinen asiakas saapuu sovittua uutta autoansa noutamaan. Ramin kanssa on aina niin mukavaa ja mutkatonta juttua. Jätän hänet ja asiakkaan hoitamaan viimeiset säädöt ennenkuin valkoinen bemari aloittaa matkansa uuteen kotiin.

teksti: Petri Hyrsky

#ajamiseniloa#autobaijeri#hyviäautoja#suurellasydämellä#

AutoBaijeri Oy

AutoBaijeri Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaillemme laaja valikoima autoja, tehden ostaminen mahdollisimman helpoksi. Autoja, jotka ovat laadukkaita ja omaavat ripauksen erityisyyttä ja tunnetta, ja jotka tarjoavat käyttäjälleen myös Ajamisen iloa pelkän liikkumisen sijaan.
AutoBaijeri Oy:n vakavaraisuus on hyvä, josta todistuksena jo pitkäaikainen korkein AAA-luottoluokitus.

Tuotekatu 12
21200 Raisio

040 582 6338
https://www.autobaijeri.fi/
raimo.oksanen@autobaijeri.fi

Sivumme Facebookissa