Panimoravintola Koulu kutsuu juhlimaan ja kokoustamaan

 

Tervetuloa juhlimaan ja kokoustamaan Panimoravintola Koulun juhlaviin tiloihin. Koulun tunnelmallisten puitteiden lisäksi tarjoamme juhlille ainutlaatuiset oluet, viinit, sekä herkullisia ruokaelämyksiä!

koulu_kuva1

Lämpimästi tervetuloa Panimoravintola Kouluun, aivan Turun ydinkeskustaan, Eerikinkatu 18. Italialaiset renessanssipalatsit ovat olleet vuonna 1889 valmistuneen Panimoravintola Koulun juhlavana esikuvana.
Haluamme luoda jokaisesta juhlatilaisuudesta ainutlaatuisen ja ikimuistoisen. Autamme mielellämme sopivan menun suunnittelemisessa, oikeiden viinien valitsemisessa ja muissa tärkeissä juhlajärjestelyissä.
Upeassa Bellman-salissa voi järjestää tanssihäät, juhlat tai kokoukset jopa 120 hengelle ja muissa pienemmissä kabineteissa tilat 10-80 hengelle.koulu_sali

Koulun viihtyisä tunnelma luo kokouksille rennon ilmapiirin. Vaikka puitteet huokuvat historiaa, edustaa kokoustekniikka edistyksellistä nykypäivää. hyvät tarjoilut kruunaavat onnistuneet kokoukset.
Koulussa voi tietenkin myös opiskella! Olut-tai viinikoulutukset toimivat kokouksien suosittuna oheisohjelmana.

koulu_kuva3

 

Panimoravintolassa voi arkipäivisin seurata paikanpäällä olutmestarimme asiantuntevaa työskentelyä. Koulun oluet on valmistettu saksalaisen, vuodelta 1516 peräisin olevan puhtauslain eli Reinheitsgebotin mukaan. Valmistusaineina sallitaan ainoastaan vesi, mallas, humala ja hiiva. Jatkuvassa tuotannossa on kolme olutta: Maisteri, Lehtori ja Juhla Aura. Lisäksi valmistamme erikois- ja kausioluita ympäri vuoden.

Tervetuloa Juhlimaan Panimoravintola Kouluun!

 

Panimoravintola Koulu

Panimoravintola Koulu on Suomen suurimpia ravintolapanimoita. Koulun oluet on valmistettu saksalaisen, vuodelta 1516 peräisin olevan puhtauslain eli Reinheitsgebotin mukaan.
Maukkaan oluen lisäksi Panimoravintola Koulu on päivällä herkullinen lounasravintola, ja iltaisin ravintolassamme nautit kunnon illallisen listaltamme.
Meillä on myös kokous- ja juhlatilat isommallekin ryhmälle - asiakaspaikkoja löytyy kahdesta kerroksesta noin 700!
Tervetuloa!

Panimoravintola Koulu palvelee
MAANANTAISTA TORSTAIHIN 11 – 23,
PERJANTAISIN & LAUANTAISIN 11 – 02
JA SUNNUNTAISIN 12 -21.