6000 renkaan rengashotelli sekä raskaan kaluston palvelut aukesivat Avantiin.

 

6000 renkaan rengashotelli sekä raskaan kaluston palvelut aukesivat Avantiin.

Rengas Turku avaa suurhallin panostaen raskaan kaluston palveluihin Avantin alueella elokuussa. Avantista on tullut suuri logistiikan keskus, jossa rekoille, maansiirto- ja maatalouskoneille on syksyllä tarjolla nykyaikaiset palvelut. Ajanmukaisiin tiloihin mahtuvat myös isommat rekat, sillä rakennus on suunniteltu niin, että sen läpi voi ajaa isokin rekka.

Rengas Turulla on vuosien tuomaa osaamista raskaan kaluston rengaspalvelusta. Yrityksen Rengasrekka päivystää ympäri vuorokauden jatkossakin. Avantin modernit tilat tarjoavat raskaan kaluston renkaita suoraan omasta varastosta.

Pitkä kokemus henkilöautopuolella eri tehokkaine työvaiheineen siirretään nyt myös raskaalle puolelle, jossa tehokkuus ja aikaa säästävät työvaiheet ovat asiakkaille tuiki tärkeitä tekijöitä.

Ei renkaita enää likaisina kotipihalle. Rengashotelli on ratkaisu ongelmaan

 

6000 renkaan rengashotelli palvelee henkilöautoasiakkaita entistäkin paremmin. Rengashotellin toimintaperiaate on yksinkertainen. Me vaihdamme, pesemme ja varastoimme asiakkaan renkaat odottamaan jälleen uutta sesonkia. Informoimme myös asiakasta siitä milloin on hyvä vaihtaa renkaat uusiin, luoden näin turvaa asiakkaidemme tiellä liikkumiseen, kertoo Rengas Turun toimitusjohtaja Marko Rantanen.

Rengas Turku on yksityisomisteinen yritys työllistäen 52 työntekijää. Avantin toimintaan palkataan myös lisää väkeä.

Rengas Turku Oy

Meillä varastossa suuri rengas- ja vannevalikoima. Monimerkkihuoltomme palvelee sinua kaikissa autosi huoltoon liittyvissä asioissa. Rengashotellissamme säilyvät kesä- ja talvirenkaat vaivattomasti ja siististi!

Vanha Hämeentie 134
20520 TURKU

+358 2 510 5300
http://www.rengasturku.fi/
myynti@rengasturku.fi