Joulukinkun keittäminen:
1 juhlakinkku
2 punasipulia
3 litraa Coca-Colaa
1. Paloittele sipulit.
2. Ota kattila (iso, johon koko kinkku mahtuu) ja laita sinne kinkku sekä sipulilohkot, kaada päälle Kokis (tavallista, ei sokeritonta) niin että kinkku peittyy.
3. Kun keitos on kiehahtanut, vähennä lämpöä ja anna kinkun kiehua pienellä lämmöllä noin tunti/kg. Lisää tarvittaessa Coca-Colaa.
Kuorrutus:
siirappia
fariinisokeria
sinappijauhetta
neilikoita jos niistä tykkäät
1. Ota kinkku kattilasta ja laita se fatiin tai uunipellille.
2. Poista verkko. Sivele kinkku siirapilla ja ripottele päälle tasaisesti fariinisokeria (tai ruokotomusokeria) ja sinappijauhetta.
3. Viimeistele kuorrutus uunissa 250 asteessa noin 10 minuutin ajan, kunnes pinta kuplii ja väri on kauniin ruskea.
Mämmi ”ilman mitään krumeluureja”

Mämmin historia on yllättävän pitkä ja mielenkiintoinen – se juontaa juurensa jopa keskiajalle, ja mahdollisesti vielä kauemmas. Vaikka nykyisin mämmi
Mistä ne pääsiäispuput oikein tuli?

Mistä ne pääsiäispuput oikein tuli? Vaikka pääsiäiseen Suomessa on perinteisesti kuulunut virpomista, pajunkissoja ja mämmiä, on monelle tuttu myös
4 vinkkiä kauniin kevätpäivän viettoon

1. Lyhyt luontoretki tai kävely lähimetsässä Kevään merkit – lintujen laulu, silmuja pukkaavat puut ja kirkastuva valo – piristävät
Yrityskyläs – Eve the Creator

Ulvilasta Australian kautta Liedon perälle. Tapaan Eveliina Sillanpään, kotoisasti Even, konttorissaan Turun keskustassa. Konttori on yhteistyötila, jossa toimii myös muita
Osallistu ja voita mahtava Brunssi kahdelle.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1150525413538597&set=a.659858589271951 Arvotaan10.4. Klikkaa linkkiä ja osallistu