Pian on se aika vuodesta!

 

VALMISTAUDU SUJUVAAN RENKAANVAIHTOON

Poikkesin morjestamaan kaveriani Markoa Rengas Turussa, ja kahvipöydässä keskustelu kääntyi tietenkin kesärenkaisiin. Itse vaihdattaisin renkaat jo nyt, mutta aamupakkaset voivat olla arvaamattomia ja poliisikin, joka tilanteen arvioi, saattaa olla sitä mieltä että vielä vallitsee talvirengaskelit.

Pääsiäinen lähestyy ja tuolloin renkaiden vaihto varmaankin tulee ajankohtaiseksi. Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että silloin kaikki haluaisivat renkaat alle, jonot ovat huimat ja rengasliikkeen miehet tekevät pitkää päivää.

Marko antoi muutaman vinkin tilanteeseen. Renkaanvaihdon saa helpoksi hieman ennakoimalla.

Tässä muutama käytännön vinkki, jotka jaan sinulle;

1. Ota jo nyt kesärenkaat esille ja tarkista niiden kunto. 1.6 mm on kesärenkaan kulutuspinnan sakkoraja. 3-4 mm vielä menettelee, mutta esimerkiksi sadesäällä vesiliirron mahdollisuus kasvaa. 5 mm tai enemmän on OK.

2. Laita kesärenkaat takakonttiin ja vie ne rengasliikkeeseen ja jätä ne sinne tarkistettavaksi ja tarvittaessa vaihdettavaksi.

3. Varaa nyt aika, jolloin renkaat ovat valmiit ja renkaanvaihto onnistuu silloin hetkessä ja jonottamatta.

Tämä nopeuttaa asiointiasi ja helpottaa myös suuresti rengasliikettä palvelemaan, jotta mahdollisimman moni saisi kesärenkaat sujuvasti alle.
Jään itsekin jo kovasti odottamaan kesärengaskelejä.

ENNAKOI, SE KANNATTAA!

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa