6 vinkkiä positiivisempaan elämään

 

Etsi optimistinen näkökulma negatiivisessa tilanteessa: 

Yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista nähdä asiat positiivisemmin on kysyä lisää hyödyllisiä kysymyksiä aina kun mahdollista. Tavoitteena on yrittää löytää tilanteesta jotakin hyvää, kääntää ongelma mahdollisuudeksi.

Kasva ja elä positiivisessa ympäristössä: 

Valitse huolellisesti, kenen kanssa päätät viettää aikaa ja mitä teet päivittäin. Ihmiset, joiden ympärillä olet, mitä katsot, mitä kuuntelet, mitä luet… Positiivisen asenteen ylläpitäminen on ehdottomasti välttämätöntä saadakseen tukevia ja rohkaisevia vaikuttajia elämään. Etsi ihmisiä ja aktiviteetteja, jotka nostavat mieltäsi eivätkä masenna sinua.

Etene hitaasti: 

Kun liikumme liian nopeasti, asiat sotkeutuvat. Me ajattelemme nopeasti, puhumme nopeasti, liikumme nopeasti… Päädymme elämään stressaavaa ja pinnallista elämää. Positiivisen ajattelutavan saavuttaminen tarkoittaa hitaammin etenemistä.

Pysähdy – hengitä – keskity: 

Älä tee kärpäsestä härkästä. On hyvin helppoa kadottaa perspektiivi, varsinkin jos olet stressaantunut ja etenet liian nopeasti. Sen vuoksi tuntiessasi negatiivisuuden kuluttavan sinua, pysähdy, hengitä ja keskity uudelleen ajatuksiisi.

Lisää positiivisuutta ympäristöösi: 

Saat sitä mitä annat. Jos lisäät optimismia ja positiivisuutta ympärilläsi oleviin ihmisiin, saat samaa heiltä vastapalveluksena. Tapa, jolla kohtelet muita ja mitä ajattelet heistä, vaikuttaa myös suuresti siihen kuinka itse kohtelet itseäsi ja mitä ajattelet itsestäsi. Aloita auttamalla, kuuntelemalla ja hymyilemällä.

Elä terveellistä elämää: 

Liiku säännöllisesti ja syö ja nuku hyvin. Se pitää kehosi terveenä ja mielesi selvänä. Sinulla on energiaa ajatustesi hallintaan ja negatiivisten jälkien havaitsemiseen.

#yrittäjätmukaan#näkymääntäällä#huippunäkyvyys#

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa