Uutissi Turust. Uutisamppelina Vähä Heikkilä morjens.

ooo
Ensmässi polkupyärämessui viätettiin Suurtoril viikovvaihtees. Tuttava ruakasnobikin käväsi siäl kattelemas vaik sanoskin et ei hän periaatteest yleensä käy ketjupaikois.
ooo
Askaisis mikä valittiin Vuaden kyläks Varsinais-Suames  pualestans pirettiin kurkkumarkkinoi ja huamattiin et sukupolvien ero on huamattava. Vanhempi väki tykkää et parast miitä voi olla on hyvä kurkkumaa, nuarempi väki ossa jo laittaa itämaisiin ruakiin kurkumaa.
ooo
Pualituttu kaveri kertos toimitukselllemme et hän haki kartanomajotust Porvoon seutuvilta.  Haikko tosissas mee kysyttiin.
ooo
Paimios on tapahtunu maanvajoama. Tiarustelimme Piikkiön raitil nuarisolt et mitä hee asiast tuumaa ja klopit räkätti et hyvä alku.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa