Kun akku ei pyöritä, eikä auto käynnisty

Auton käynnistys – Apuvirtaa autoon

Auton käynnistyminen akun tyhjentyessä vaatii akulle apuvirtaa. Auton akun lataus apuvirralla ja auton käynnistys mahdollistavat sen, että tämän jälkeen auton oma latausjärjestelmä lataa auton akkua ajon aikana.

Auton käynnistys apuvirralla on hyvä jättää ammattilaiselle vahinkojen välttämiseksi. Virheellinen apukäynnistys voi johtaa auton sähköjärjestelmän tai akun rikkoutumiseen. Käynnistysapu on suositeltavaa tilata, sillä käynnistyspalvelun hinta on lopulta häviävän pieni verrattuna mahdollisiin itse aiheutettuihin vahinkoihin.

Harkka-Yhtiöiden Tiepalvelu antaa turvallisesti apuvirtaa autoon, sekä tarkistaa akun että latauksen. Voit soittaa Harkka-Yhtiöiden 24 tuntia vuorokaudessa päivystävään tiepalveluun 02 2395110

#akkutyhjä#virtaalisää#apukaapelit#

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa