Mies uhkaili toista aseella Paraisilla – Poliisi pyytää havaintoja

 

Samaan seurueeseen kuuluneiden miesten välille tuli tuli riitaa. Toinen miehistä otti esille aseen, jolla hän uhkasi toista. Uhri pääsi pakenemaan paikalta.

Poliisi pyytää havaintoja Paraisilla maanantaina illalla tapahtuneeseen aseelliseen uhkaukseen liittyen.

Noin kello 21–22.30 välisenä aikana Paraisten kirkon lähistöllä Mercedes Benz -merkkisellä autolla liikkuneessa kolmihenkisessä seurueessa on tullut riitaa.

Riidan päätteeksi yksi miehistä on ottanut esille aseen, jolla hän on uhkaillut toista. Uhattu mies on hypännyt ulos liikkuvasta autosta ja lähtenyt juoksemaan pakoon.

Aseella osoitellut mies seurasi pakenijaa, mutta tämä pääsi pakoon.

Poliisi on saanut teosta epäillyn kiinni.

Tapauksesta toivotaan silti silminnäkijähavaintoja. Havaintoja voi kertoa poliisille puhelimitse numeroon 050 421 0675 tai sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

/YLE

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa