Yrityskyläs -Rainer Nilovaara RE/MAX OmaanKotiin

 

Yrityskyläs turkulaistuneen Rainerin luona

Tuliksää nyt jo? kysyy Rainer kävellessäni sisään Yliopistonkadun toimistoon, eiks meidän pitäny nähdä huomenna? Ja niinpä olikin, että olin kalenteriini kirjannut väärän päivän.

Nyt kuitenkin on uusi tapaaminen ja uteliaana kyselen hänen tarinaansa. Monta kertaa emme tunne ihmistä brändin takana, ja se tekeekin näistä tapaamisista hienoja, kun voimme oppia tuntemaan taustoja yrittäjistä.

Rainerille voisi kyllä jo antaa virallisen turkulais-statuksen, onhan hän asunut hoodeilla jo yli 30 vuotta. Perheeseen kuuluu vaimo, kaksi lasta, yksi lapsenlapsi, kaksi koiraa, kaksi ponia ja tallikissa Diiva. Perhe on voimavara, josta on helppo ammentaa voimaa arkeen, kertoo Rainer.

 

Vapaa-ajan merkitys yrittäjälle on tärkeä. Moni yrittäjä laittaa koko sielunsa peliin palvellakseen asiakkaita, ja omien akkujen lataus onkin tärkeä osa, joskin ei itsestäänselvyys monelle firmansa omistajalle.

Kalastuksen merkitys on selvästi tärkeä vapaa-aikana, busteri kiidättää kalamiestä Kuusiston salmessa sekä lähivesillä. Etelänlomilla on toinen meininki. Syvänmeren kalastuksessa puhutaan vähän isommista kaloista.

Kuinka moni meistä on tehnyt moottoripyörälomia 34 maahan? Siinä on takalihaksisto kovilla. Moottoripyöräily on aina kuulunut elämään, ja puheenjohtajana Turun moottoripyöräilijät ry:ssä saa olla aktiivinen rakkaan harrastuksen parissa.

 

 

 

Keskustelumme siirtyy Rainerin työhön ja kiinteistönvälittäjän uraan. Alkuvaiheessa työ käsitti sijoitusasuntojen ostoa, kunnostusta sekä myyntiä. Myyntityö veti puoleensa ja niin kiinteistöjen myynti osoittautui toimivimmaksi. Tänään hän toimii yrittäjänä kahden kollegansa kanssa RE/MAX kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV -yrityksessä. Toimistossa on useampi välittäjä ja työyhteisössä muiden kannustaminen ja hyvän toimintaympäristön luonti ovat Rainerille tärkeitä asioita.

Tyytyväinen asiakas on paras mainos, ja sen saavuttaminen ja ylläpitäminen ovat aikaansaaneet uskollisen asiakaskunnan vuosien saatossa. Asiakkaan käytössä ovat nykyajan monipuoliset palvelut. Kiinteistönvälitys toimeksianto on tehty helpoksi. Etäyhteydet ja sähköiset palvelut pääsevät edukseen tälläkin palvelualalla.

Työntäyteisen välittäjän työ vie miestä eteenpäin myös tänään. Todella kiva oli saada kurkata hieman ”esiripun” taakse. Se voi olla ratkaiseva asia, kun ammattitaitoista yhteistyökumppania valitaan elämän isoissa kaupoissa ja valinnoissa.

Teksti: Petri Hyrsky

#turkulaistvälittämist#remaxomaankotiin#rainernilovaara#ammattinavälittäminen#

RE/MAX kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV

Olemme Turussa ja sen ympäristössä toimiva kiinteistönvälitystoimisto. Välittäjiemme ammattitaito mitataan myyntituloksina ja yksilöllisenä palveluna. Takaamme sinulle asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa.

Yliopistonkatu 16
20100 Turku

010 320 5656
https://remax.fi/remaxomaankotiin/
omaankotiin@remax.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä