Yrityskyläs -Jarmo Hellman RE/MAX OmaanKotiin

 

Yrityskyläs -Jarmo Hellman RE/MAX OmaanKotiin

Tapaan hyväntuulisen Japin Yliopistonkatu 16 toimistossa. Viime vuonna työstään hienon tunnustuksenkin saanut puuhaveikko on syntyperäinen turkulainen, Mäntymäen kasvatti. Mäntymäen nuorisotalo biljardi- ja pingispöytineen oli mieluinen kasvuympäristö. Myöhemmin kuvaan mukaan tulivat jalkapallo ja jääkiekko, niinkuin niin monelle turkulaiselle nuorelle miehelle. Ei ihme, että Turusta on tullut loistava jääkiekkokaupunki.

Keskusteltaessa Jarmon työstä hän mainitsee, että kiinteistönvälittäjälle on tärkeää työskennellä silloin kun asiakkaalle se sopii parhaiten, yleensä iltaisin ja viikonloppuisin. Hänelle paras työaika on kun asiakkaat ovat vapaalla, silloin voidaan sopia tapaamisia ja esittelyjä. Jarmosta on kuulunut paljon hyvää. Huolellinen asiakkaan tarpeiden kartoitus sekä tarkka myyntikohteiden arviointi on osa hyvää ammattitaitoa, josta työstä tunnustuskin on Japille tullut.

Jarmo kertoo mielenkiintoisesti siitä, miten hän valitsi juuri tämän alan. Hän teki omakotitalojen ikkunaremontteja ja tutustui näin suureen määrään erilaisia kohteita samalla kun valittiin asiakkaille parhaiten sopivia ikkunavaihtoehtoja. Siinä työssä sai myös hyvän käsityksen talojen kunnosta sekä korjaustarpeista. Nyt sitä kokemusta voi käyttää hyväksi nykyisessä työssä.

Jarmon perheeseen kuuluu vaimo ja neljä lasta, joista kaksi on jo lentänyt maailmalle. Vapaa-aikaan kuuluu talvisaikaan laskettelu ja hiihto Sallan mökillä. Kesällä omat akut latautuvat mökillä veden äärellä ja golfin parissa. On tärkeää osata myös laittaa puhelin äänettömälle ja antaa aikaa itselle ja perheelle.

 

 

Itselleni jäi Jarmosta hyvä mielikuva. Laajaa osaamista sekä eri asumisvaihtoehtojen tuntemusta yhdistettynä remonttitaitoihin, ei ihme, että hän on tykätty kaveri.

 

”Huolehdin, että asuntokauppa johtaa asiakkaani kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen”, lupaa Jarmo.

Teksti: Petri Hyrsky

#ammattinavälittäminen#jarmohellman#kiinteistönvälitys#asuntokauppa#remaxomaankotiin#

RE/MAX kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV

Olemme Turussa ja sen ympäristössä toimiva kiinteistönvälitystoimisto. Välittäjiemme ammattitaito mitataan myyntituloksina ja yksilöllisenä palveluna. Takaamme sinulle asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa.

Yliopistonkatu 16
20100 Turku

010 320 5656
https://remax.fi/remaxomaankotiin/
omaankotiin@remax.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä