Elokuu kruunaa Turun vilkkaan tapahtumakesän

 

Turku liikuttaa

Aktiivisessa sporttikaupungissa järjestettävät urheilutapahtumat nostattavat urheiluhuumaa ja innostavat liikkumaan. Vanhalla Suurtorilla järjestetään uusi pyöräilyn suurtapahtuma 13.–14.8. Turun Pyörämessut on kaikille avoin tapahtuma täynnä erilaista pyöräilyyn liittyvää ohjelmaa. 14.8. pääsee pyöräilemään myös Varsinais-Suomen suurimmassa pyöräilytapahtumassa.  Turku Touring Pyöräily on koko perheen reipas ja hyväntuulinen tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset pyöräilijät aktiiviharrastajista työmatkapyöräilijöihin.

Juoksutapahtumien klassikko Paavo Nurmi Marathon tarjoaa matkavaihtoehdon jokaiselle juoksijalle perheen pienimmille suunnatusta Minimarathonista aina Paavon täyspitkään maratoniin. Upeissa saaristomaisemissa 19.–20.8.  juostava Paavo Nurmi Marathon täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi tapahtuman yhteydessä toteutetaan myös Paavon pastapäivät. Kyseinen ruokatapahtuma levittyy turkulaisiin ravintoloihin tarjoten herkullisia pasta-annoksia Paavo Nurmen hengessä. CrossFit-tapahtuma  Turun Tuomiopäivä kerää Suomen parhaimmistoon kuuluvat crossfit-urheilijat ja jännittämään saapuvan yleisön Turun Urheilupuiston Yläkentälle 26.–28.8.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa