turust.fi

Uutissi Turust 9.5.2017

FORI_23

Uutissi Turust. Uutisleijonana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hati on kovin formuloist innostunu ja hänen suasikki on tämä Valtteri kenen kilpailunumero on 77. Hati on meininkis kerätä Rettikin vanhoist tyäntekijöist hänel oikke fan klupinkin minkä nimeks tiätty laitetaan Klubi 77.
ooo
Samanen formulakuski oli kuulemma ollu pikkasen hajamiälinej ja meinannu voitonhuumas jättää kypärän haastattelupisteel. Mekaanikot huusi onneks et muista Valtteri pottas.
ooo
Ranskas on valittu uus presirentti ja alotettu jääkiakkokisat. Ranska voitti molemmis tapauksis ja molemmis tapauksis suamalaisten ansiost. Jääkiakkojoukkue nouratti Aurinkokuninkas Tamin perintei ja Macroni otti oppii Paavo Väyrysest, kesustalaisen kannattaa perustaa oma kansanliike kun pyrkii presirentiks.
ooo
Tämä Macroni nauttis silmin nähden vaalikamppailust Marine Le Penin kans. Sai kerrankin sanoo vastaan ittettäns vanhemmal naisel.
ooo
Maastopaloi on syttyny taas ja palokunnil kiirus. Syttymissyy tänä keväänä tosin mont kertaa se et on tehty nuatio kun on koitettu lämmitellä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!