turust.fi

Uutissi Turust 9.5.2016

FORI_21

uutissi Turust. Uutisfarmarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Äitienpäivää taas viätettiin. Mäkinen sanos et paras mitä voi äitil antaa on yhteist aikaa. Sentähren hän oli kahreksnkymppisel äitimuarillens ostanu 20-osasen holkkiavainsarjan Biilteemast. Tulee sit käytyy muarii kattomas kun lainaa sitä holkkiavainsarjaa hän sanos. Ja samal voi palauttaa sen viime vuatisen tunkin.
ooo
Urheiluselostuksis käytetään tosi pal sota-aiheisii vertauskuvii kun puhutaan hyäkkäyksest ja laukomisest ja tommosest. Eilen tämä kyl kuulosti pikkasen kornilt kun Saksa ja Suami taisteli entises Leninkraris.
ooo
Kanadas on nimpal kauhiast metsäpalo levinny et viikovvaihtees see ulottus jo Gotlantissen ja Niinisalon koeampuma-alueel saakka.
ooo
Raumal on jääny porukkaa kovin kiinni huimausaineiren käytöst ja myynnist. Päätekijänä on hyäriny joku Hasalan Vilkk.
ooo
Punkkirokki täyttää jo 30 vuatta. Yks vanha punkkari anto tosa hyvän neuvon et kuin saa poistetuks vanhat hakaneulat poskest. Kaikkest kätevimmin punkkipihreil.
ooo
Terve siv vaa.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!