turust.fi

Uutissi Turust 9.1.2017

FORI_08

Uutissi Turust. Uutistunkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ulkomailt. Taas jäi Tampereen seurakunnatten yhteinen Loppiaisnäytelmä esittämät roolitusvaikeuksien tähren. Ei taaskan löytyny kolmee viisast miäst.
ooo
Isis taiistelijoiks lähteneiren suamalaisten sosiaaliturva puhuttaa, heil ku maksetaan toimeentulotukee. Sitäkin kysellään et tarttiskos maksaa rintamamiäslisä ja veteraanikuntoutus?
ooo
Kokkilas on taas kilpailytu avantoimisen jalos tairos. Matka ei ollu ku 100 metrii mut tulevaisuures ollaan kokeilemas ultrapitkii matkoi kans. Kemiönsaaren ympäriuinnis väylä piretään auki simmottos et uimaritten eres ajaa jäämmurtaja.
ooo
Haminas oli tulipalo syttyny tuulivoimalas. Syy ei viäl o tiaros muttorennäkösest moottoriin oli syäksyny räjähtävä lepakko. Tai sit se oli ylikuumentunu ylisuurten tukiaisten tähren
ooo
Sosiaalinen kirjelaatikko. Nimimerkki epätiatonen kysyy et jos asuu veneen alla ni voiks veneveron maksamist varten saara asumistuke.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!