turust.fi

Uutissi Turust 8.8.2016

FORI_07
Uutissi Turust. Uutisatleettina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Suami on kutsuttu Moskovassen konsultaatioihin. Pualustusministeriö rauhottelee et ei o mittän syytä hualestumiseen täsä. Varmuurev vuaks on vaan jaettu Kaartin soittokunnal Jumala ompi linnamme nuatit.
ooo
Aabeeceel on piänt kräpinää ollu kun on Partasen jauhelihapihvii myyty lehtipihvinä. Tämä kohu johtuu k siit et kaikellaisii jauhajii toimii lehtimiähinä nykyäs.
ooo
Koiralle lässytyksen maailmanmestaruurest on kilpailtu Kemis. Voittajii on kosittu jo usiammankiun pualueen kunnallisvaaliehrokkaaks.
ooo
Turun Yliopiston tutkijaryhmä on mukan tutkimukses misä haetaan rokotet mil voitais hinkuyskä estää. Pualittain ollaan jo onnistuttukkin. Bromipohjanen koe-erä poistaa koehenkilöist hinkun mut yskä valitettavasten ei sil tokene.
ooo
Raumal on alotettubjääkiakkokausi ja Tepsi pelaskin kohtalaisen hyvin. Porin Ässitten pelii pualestans kuvas hyvin turnauksen nimi mikä on kai jottan simmost kun Pitsipöksyturnaus.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!