turust.fi

Uutissi Turust 7.8.2017

FORI_04
uutissi Turust. uutisbratwurstina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kiinan laivasto suaritti laivastoviarailun Helsinkissen. Onneks ei kokonaisuuressans. Jos hee olis kaik paatit tuane ni silta Helsinkist Tallinnassen olis ollu valmis.
ooo
Ilta-Sanomis oli juttu et Pentti Oskari Kankas ja Biitlesit tapas toisens Hampuris 50 vuat takaperi. Keikkapyyntö siin tapaukses esitettiin. Mut ei se keikka kostkaan toteutunu. Seittemän Seinähulluu Veljest ei ekiälitairon tähren päässy Hampurissen ikä.
ooo
Ruattin entinen pualustusministeri oli näytelly penistäns juhlis. Hänt on asiast moitittu vaik torellisuures hän vaan havainnollisti mimmosi minisukellusvenei heiän laivasto on jahrannu.
ooo
Perussuamalaissi on täysin turhaan moitittu rasisitiseks pualueeks. Nykkin hee valitti presirenttiehrokkaaksens ihan patamustan konservatiivin.
ooo
Poliisi on löytäny Kurjenrahkan suunnast monii hamppupensai. Poliisilaitokselt tiarotettiin et takavarikoitu hamppu on tehty vaarattomaks. Polttamal.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!