turust.fi

Uutissi Turust 7.12.2016

FORI_24

Uutissi Turust. Uutisasessorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jaana Varkki Terhon yritys Muatikuu oli taas kovin esil linnaj juhlis. Perinteeks onkin tullu et turkulaisfrouvil on päälläns Muatikuu ja heirän pualsoillans takaraivollans muariton kuutamo.
ooo
Lukivirhe oli vähäl estää muutamankin upseerin osallistimisen linnaj juhlil. He oli erehrykses lukene et miälenosoittajien kylteis luki et Helsinki ilman natsoja.
ooo
Suamalainen X-factorin finalisti Saara esiintys Helsinkis maanantaina. Paikal oli tuhatpäinen yleisö ketä teki aallon.
ooo
Vakavii puuttei Suamen itärajan pualustukses osottautus. Laivaston soittokunta ei ollu mukana itsenäisyyspäivän paraatissen mikä pirettiin Kajaanis.
ooo
Pakistanin naisjoukkue on ilmottautumas kansaivvälisen palloliiton jäseneks. Tarkotus on esittää maailman parasta burkha-palloo.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!