turust.fi

Uutissi Turust 7.11.2016

FORI_06
Uutissi Turust. Uutishampparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Soldiers of Odinin katupartiointi on vähentyny. Syy on ymmärrettävä. Kylmät ilmat tuli eikä o äiti jaksanu kutoo pojil villassukkii.
ooo
Finlandia-ehrokkuuret julkistettu. Kuurest ehrokkaast neljä on turkulaissi. Täst on heränny vakavii kysymyksii. Niinkun sekin et kuiv vaan neljä?
ooo
Ameriikan presirentivvaalei on täsä saanu jännittää ja kalluppei tehrään koko ajan. Uusimman mukaan Clinttonil on viiren prosentin kaula. Kuvist päätellen Trumpil ei o kaulaa ollenka.
ooo
Ike Kanerva on lähetetty vaalitarkkailijaks Amerikkassen kun syytettiin et vaalituloksii voiraan sormeilla. Ja jopa äänestäjii on voitu käpälöirä.
ooo
Helsinski vast suunnittelee Guggenheimii mut Turus on jo Ukkokoti mikä on ruattiks gubbenheim.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!