turust.fi

Uutissi Turust 6.6.2016

FORI_19
Uutissi Turust. Uutiskustaana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pualustusvoimatten lippujuhlan paraatis Turus harjoteltiin Nato-keskusteluun osallistumist. Joukot koukkas yllättäen vasemmal.
ooo
Yhrel Koskisel Raunistulast kenet mää hyvin tunnen oli punkki ollu takapuales. See saatiin aika pian irrotettuu mut lääkäritten mukaan myrkytys on sevverran paha et punkki tuskin selvii henkis.
ooo
Rymättyläs jo nostetaan varhaisperunii täyt häkä.Kysyttiin et rupeeks joku selvittämään et onk joukos pintaviallissi ni he sanos et ei rupee.
ooo
Siljan paatil on jouruttu kovin siivooman kun siäl on norovirus. Virus oli helppo tunnistaa siit tuntomerkist et melkkest joka hytis johti sänkyst vessassen selvä noro.
ooo
Oikasu. Toisin kun aikasemmin lähetykses mainittiin ei pualustusvoimatten paraati koukannu. See kääntys Itäselkarul vaan sen esittämiseks et mimmottos joukot harjotellusti pakenee kohti länttä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!