turust.fi

Uutissi Turust 5.9.2016

FORI_18

Uutissi Turust. Uutismandrakena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereel pirettiin Ruatsi Suami maaottelu misä onkelmaks muarostu lähetyspistoolin ja ajanoton toimimattomuus. Siäl juastiin ain kattomaan Ratinan viäreisen linja-autoaseman seinäkellost aika ja sit takasin ilmottamaan et nyssaa nääs ampuu.
ooo
Ain sanotaan ettei merias o ikäm mittä hyvii uutissi. Mut eilen oli rarios et Tulvien takia pääsy Helsinkiin on vaikeutunu
ooo
Äiti Teresa nimitettiin eilen pyhimykseks. Hänen perikuntans on tiättävästen hualestunu kun Suamen hallitus aikoo luapuu pyhätyäkorvaksist ja vaara on et päätös vois olla taannehtiva.
ooo
Ulkoministeri Soinin vaatetukseen on kiinnitettry huamioo brittilehtien sivuil. Daily Mailin Muatiasiantuntijan miälest Soinil oli kokoukses päälläns iso rytky.
ooo
Netis myytiin simmost hitec-tuatet minkä nimi oli kosketusnäyttökäsineet. Tilasin ja sain paketisihan tavalliset kalamuijan sormikkaat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!