turust.fi

Uutissi Turust 4.7.2016

FORI_22
Maanantaissi uutispaukkujyvei…
Ny taas, ku kesä o parhaimmillas, ova tulipalokunta ja muutki taas muistuttanee, et krillaamine ja kaik tulileikit on kivoi, mut ne voi olla vaste laki tai jotain töllin tai kaupunkin sääntöi. Ja jos siin sun rillis on parimetrise lieskat, ni sit olis pare laittaa kansi pääl!
Ny ne o laittanu Förinki intterweppi. Sää voit laittaa älypuhelimes tai tietokonees kyyläämä, millo Föri o rannas sun pualel, ja ei tartte sit odottaa eres kolmee minuuttii, vaa voit iha kävel suoraa Föril vaik silmäkkii. Älä kuiteska tee nii, ei se iha nii tarkka se weppi oo.
Pernon telakal Halosen Tarja kävi vihkimäs Tallinki uure paati, Mekastaarin, vaik joutuki klenkkaamaa paikal krykäkepeil. Tää paatti o taas uus maakaasul kulkeva, ja sen pitäs kuskata ihmissi Helsinkist Tallinnaa ja viinaa Tallinnast Helsinkki jo ens kesän.
Mist tiärä, et kakara o tullu murrosikkä? No tiätty siit, ku pikkukakkone o vaihtunu isoo kolmosee.
Ulkomailt. Kankasal siin Tampere piäles oli joku pappa ploosannu mittarisse vähä turha pal rosentei. Poliisi olvat ottane silt ajokorti pois, ja päästäne ulos. Ikkunast oliva si nähne, et autooha se meni, ja läks taas ajaa. Eiku vilku pääl perää, ja uusiks puhalluttama. Taas kärys, ja ny tuli viäl pääl syyte ilma korttii ajamisest. Poliisi mukka tää o ikäihmiste tän kaure kärkitulos, 41 minuutis kaks käryy.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!