turust.fi

Uutissi Turust 4.4.2016

FORI_24

Uutissi Turust. uutispanamalaisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ike Kanerva esitti vaatimuksen et Armeina ja Aserpaitsani lopettais taistelut vuaristo-Karabahis. Luultavasten nämät lopetti heti, luavutti kaik aseetpoies ja pyysi viäl anteeks.
ooo
Aamulehres oli oikasu et myänteinen ajattelu ei paranna sairaurest. Torellisuures sairauret parantaa myänteisest ajattelust.
ooo
Turha sanno ettei valtionhallinnos vois esiintyy innostuneisuutta. Venäjän pualustusministeriökin on ihan liäkeis.
ooo
Hjalliksen venäläiset liikemiäskaverit on sijottanee miljartei veroparatiiseihi. Nee on siäl varastoitu hyviin tarkotuksiin. Ne ei tosin viäl riitä KHL mestaruuren ostamiseen Jokereil mut kokoomuksen puheejjohtajakamppanjaan joksenski hyvin.
ooo
Kummisetä elävästkuvast ollaan tekemäs kotimainev versio. Itseoikeutetust ollaan pääosassen valittemas Rosenlöfin Japi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!