turust.fi

Uutissi Turust 31.7.2017

FORI_32
Uutissi Turust. Uutisanturana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vlatimir Puuttini kävi Suamen viarailul. Sitä ennen oli uutiskuvis vilahtanu joku henkilö hänen auton takapenkil punanen laukku sylis. Meria meinas riahaantuu mut sit rauhoteltiin et ei o mittän syytä paniikkiissen. Ei se ollu hänen salattu pualiso vaan turvamiäs. Ja se veska oli ihav vaan normaali ydinohjusten laukasusalkku.
ooo
Turus luavuttiin jätteenpolttolaitoksest valitusten tähren jo vuasii takaperin. Tämä kai on uusmuatosempi ratkasu et jätteet poltetaan nykyäns niin sanotust avopolttona.
ooo
Tulipalo on ollu Hankos kans. Hati huamautti et joku on lukenu Tuntemattoman takaperin. Kun simmottoshan sen piti olla et ensin oli tulipalo ja paloaukea, sit vast tehrään varuskunta.
ooo
Joku Helsinkiläinen oli Tampereentiän Prismast ostanu kuponkij ja voittanu kaks ja pual miljoonaa euroo. Taas tuli näytetyks et on lottovopitto matkustaa Turkusse.
ooo
Jari Matti Latvala joutus lopettaan Jyväskylän suurajot kesken kun sähköt loppus Tojotast. Harvinainev vika. Munkin vanha Corolla oli niiv vahva et ainut vika oli et Wunderbaum lakkas vanhemmite haisemast.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!