turust.fi

Uutissi Turust 31.10.2016

FORI_16
Uutissi Turust. Uutismakneettimeritokraattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tost on ollu pohrintaa et kummottos tarttis suhtautuu jihadistitaistelijoihin ketkä palaa takas Suameen. On oltu pääasias nekatiivissi. Eres veteraanijärjestöt ei ilmeisest ota jäsenikses.
ooo
Joku tyyppi Melliläst oli löytäny käsikranun pihaltans ja saman tiän viäny sen Eerikinkarun poliisiaseman tiskil. Oli herättäny huamioo sanomal et hetki: täsä oli kyl sokkakin viäl hetki sitte mihim mää sen nyp panin.
ooo
Intteri sit pysys liikas ja Tepsi jatkaa ykköses. Tuhannen katsojaa riamuitti. Tuhannen oli murheem murtamii. Ja viitisen tuhat meni kottiin ja sai trauman tunteiren pirättelyst.
ooo
Lumipyryi ennustetaan täl viikol alkavaks. Yks Koskinen Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on varautunu. Oli käyny naputtelemas aurauskepit kotiportailt Masan paarissen saakka.
ooo
Osaa kuuntelijoist häiritti kun Tähret Tähret ohjelmas flikat kiljus. Ei kannata hermostuu. Kyl täsä itte kutakin nuarempana joskus kiljututti.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!