turust.fi

Uutissi Turust 30.5.2016

FORI_36
Uutissi Turust. Uutiskirjosiappona Vähä Heikilä morjens.
ooo
Esko Aho on kai valittu venäläisen spermapankin hallituksen puheejjohtajaks. Tämä ainakin olisis luannollist kun hän kerran on niit Alkio -miähii.
ooo
40 vuatias Kim Kollinsi on juassu satasen alle kymmenen sekunnin. Sanos et Saint Kitt ja Nevisis mist hän on kotosin on nimpal puutteellinen sosiaaliturva et vaan kaikkest noppiammat saa paikan palvelutalos.
ooo
Petteri Orpon sukunimen taivuttamisest on eri käytäntöi, kun hän itte sanno et Orpon vaik vois sanno simmottskin et Orvon. Kuulemma Petteri tyytyy sihenkin kunhan ei taivuteta simmottos et Orvokin.
ooo
Tost on pal kohkattu ja vohkattu et mikä ruakajuama sopii minkäkin sapuskan kans, No olut menee makkaran kans ja äyriäisil passaa valkoviini. Piatti mustekalal mil sopivin on tiätty lonkero.
ooo
Orpo Stuppi ja Lepomäki esittäytyy turkulaisil tänäpä kirjastosillal. Sentähren ei Myllysillal ku se notkahti eikä tykätä verrata sitä kokoomuksen kannatukseen.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!