turust.fi

Uutissi Turust 30.1.2017

FORI_16

Uutissi Turust. Uutisparpaarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Häämessui pirettiin Turus kovin. Kuuntelin pualikorval keltsukas kun flikat jutteli et esil olleet sulhaset oli enimmäksens viime kaurem mallii.
ooo
Tom of Finland -näytelmäst käytiin kulttuurikeskusteluu turkulaisklupil eilenehtoost. Torettiin esitys toimivaks. Tämä oli niin sanottu nahkapäätös. .
ooo
Etnissi ruakakulttuuriuutissi. Tortillat on saamas Mekikon rajaseurul uuren nimen. Muurinpohjalettu.
ooo
Turun museokeskukses on pohriskeltu mahrollissi tulevan näkötornin sijotuspaikoi. Esimerkiks jotkukkin kaivoskuilut olis sopivii, niis ei torni pääsis pilaamaan kulttuurihistoriallisest arvokast horisonttii.
ooo
Skandaaliuutinen tuli. Miähen epäillään harrastaneen seksii hevosen kans Ruattis. Oli ilmeisest koko se ravilähtö jouruttu keskeyttämään.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!