turust.fi

Uutissi Turust 3.4.2017

FORI_29


Uutissi Turust. Uutislantrarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Maastohiihron sm kisoi pirettiin Kontiolahrel ja järjestäjät kovin toivos et Mari Laukkanen ja Kaisa Mäkäräinen ottais osaa kans. Hee lähtikin ja pärjäs hyvin, kommentoisiva et oli ihan aseistariisuva pyyntö.
ooo
Yhä vaan kansaivvälisempi ruakavalio on suasios. Jopa simmost etnist herkkuu tarjotaan ku ranskalleipä minkä pääl on venäläist sualakurkkuu ja Perniön maksamakkaraa.
ooo
Puutarhamessui pirettiin Turus kovij ja paikal esitteli monet viherpeukaloans. Mut oli porukas joku simmonenkin kenel oli ihav valkonen peukku. Hän oli talvipuutarhuri.
ooo
Kameraseurojen Liiton kevätkokoukses esiintys kuapiolaissi luantokuvaajii kekkä on meininkis osallistuu samal kuval Vuaren Luantokuva 2017 tapahtumas sekä linnut et muut eläimet sarjaan. He keskittyy kuvaamaan kalakukkoo.
ooo
Pariskunta oli pölliny Pikämäes 32 ikkunaa. Karmivaa touhuu. Pariskunta otettiin kiinni lain puitteissa ja ikkunat pantiin kiinni. Ja heiän sellin ovi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!