turust.fi

Uutissi Turust 3.3.2016

UTkuva030316

Ja torstaist hymyhermon helpotust kaikill!

Ekonomi Karlssonnin poika oli tyähaastattelussen päässy. Oli kysytty et käyttääks hän alkoholii. Poika oli sanonu et kiitos miälelläns mut alkää laittako jäitä, hän nialasee ne ain vahinkos.

Bull Mentula-nimine lihasvuari on herättäny suuttumust ku hän sano lihavii ihmisi läskeiks. Korosteta nyv viäl täsäki et läski on sopimatoine ilmaus ku mialummin kannattais käyttä termii pehmytkudosnettovoittaja.

Porotten sarvei aletam maalama heijastaval spreimaalil. Hualestunu kansalainen tiarusteli lehres et onk täst vaaraa niil ketä syä poronsarviuuttei miäskunnon kohottamiseks. Paliskunnatten tiarottaja ilmotti et vaaraa ei o, iloo päinvasto. Sen lisäks et miäskunto kasva ni se alkaa hohtaa pimiäs kans.

Vaan joka kolmas risteilyalus tyhjentää likavesitankkins satamassen, loput pullautta kaik soosit avomerel. Laivan baarin karaokes onki suasittui laului “Merimies merta paskastaa” ja “Kapteeni paskoi horisonttihin”

Terve siv vaa, huamen on perjantai!

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!