turust.fi

Uutissi Turust 29.8.2016

FORI_29

Uutissi Turust. Uutisjamboreena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Volter Kilvan Alastalon salissa kai päivitetään nykypäivään sopivaks sen jäkeen ku Kustavis kärähti 18 kilon huumelasti. Uures Versios Härkäniämi valkkaa 80 sivun ajan crack-piippuu.
ooo
Kommentoiraan Turust tätä delfiinijupakaa. Jos elukat viärään Tampereelt Ateenasse ni ne joutuu allikost ojassen.
ooo
Tunnettu urheilumiäs oli kännispäiter riahunu Joensuus yleisurheilukisois. Tarkemmin ei kerrottu ketä tämä hahmo oli mut kaikest päätellen kysymykses oli valmentaja seipääs.
ooo
Elävänkuvan kuvaukset haittaa liikennettä maanantaina Turus kun kuvataan Sankarit elävänkuvan ulkokohtauksii. Luultavasten kuvaukset jatkuu sisätilois ehtoosten kun valtuustosalis tutul taval näytellään farssi.
ooo
Ruatsin ja Suamen pääministerit ja resirentti keskustelee tänäpä et kummonen on Suamen ja Ruatsin suhre tulevaisuures. Et ollaanks pualisoi, veljeksii, serkuksii. Torennäkösest päärytään sihen et ollaan jatkos natoksii.
ooo
Taas on tämä sama onkelma et omenii tulee liikaa. Laitoin ämpärin portil ja klapun et ottakaa olkaa hyvä. Ei o omenat kelvanne mut ämpärion viäty 4 kertaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!