turust.fi

Uutissi Turust 28.11.2016

FORI_05

Uutissi turust. uutisankeroisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Skandaali. Juha Sipilän serkun pualiso on tiättäväst ostanu kenkät kajaanilaiselt kauppiaalt kenen kälyl on ollu Terraflamen haalarit. Herätys valtakunnansyyttäjä!
ooo
Pesäpallokausi avetaan Espanjan Fuengirolas, ihan nakurantojen tuntumas. Muistaakseni Norman Mailer on kirjottanu aiheest jo romaaninkii. Alastomat ja kuolleet.
ooo
Mäkine oli askarrellu joulukranssin vanhoist sukkahousuist mihen hän oli pujotellu sisäl vessapaperitolloi. Kuuren tuuman naulal oli lyäny oveen kii. Ei tosin omaan vaan naapurin.
ooo
Netis pal lainataan Fidel Kastron lausuntoo et hän ei ennen kuale ennenku USA on tuhon oma. Ja sittenhän se Trumppi valittiinki.
ooo
Tota on arvuuteltu et mikä se leikkaus on minkä tähren Tiimo Soini on viikon lomal. Torennäkösest se hänen puku lopultans leikataan uusiks. Tämä kuuluisa iso rytky.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!