turust.fi

Uutissi Turust 27.6.2016

FORI_07
Kesäkuu viimissi uutispapanoita..
Joku äijä oli erellissunnuntain käyny Pansios kaupas tekemäs piene rahannosto puukon kans. Poliisi nappas kaverin aikast pia, ja ku vähä jutteliva kaverin kans, ni todettii, et se oli varmaa tehny samallaise pikanosto jo pari päivää aikasemmi Patterihaas.
Tähkän Late Paattisilt sano MeNaise-lehres, et hä puhuu ja pussaa. Se o vissii viimestenki saanu jonku rokotukse sitä iankaikkist pohjalaisuuttas vastaa.
Olkiluaros paukahti joku öljyputki keskel juhannusyöt. Porist tuli parikymment paloauto paikal, mut sit oli selvinny, et oli vaa parisata litra öljy levinny kaakeleil, ja atomipuali oli pois päält, ku oli hualto pääl. Paikast sai sit komian liukkaan tanssipaika, näi niinku juhannuksen kunniaks.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!